Известување за продолжување на рок за доставување на бараните податоци од УФР

16 Април 2019

Почитувани,

Рокот за доставување на бараните податоци до ИСОС согласно соопштението објавено на 26.03.2019г. на веб страната на ИСОС се продолжува најдоцна до 24.04.2019г. до 16 часот, со цел доставување на податоците од останатите друштва за вршење на сметоводствени работи,ТП овластени сметководители и ТП сметководители кои не доставиле списоци со податоци.

Податоците да бидат внесени во електронска форма во Табела 26 и да се испратат на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Со почит,
ИСОС

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69