Испечатете ја страната

Известување за продолжување на рок за доставување на бараните податоци од УФР

16 Април 2019

Почитувани,

Рокот за доставување на бараните податоци до ИСОС согласно соопштението објавено на 26.03.2019г. на веб страната на ИСОС се продолжува најдоцна до 24.04.2019г. до 16 часот, со цел доставување на податоците од останатите друштва за вршење на сметоводствени работи,ТП овластени сметководители и ТП сметководители кои не доставиле списоци со податоци.

Податоците да бидат внесени во електронска форма во Табела 26 и да се испратат на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Со почит,
ИСОС