Испечатете ја страната

Известување за собрание

13 Мај 2019

Врз основа на член 8 став 2 од Законот за вршење на сметководствени работи (Службен весник на Република Македонија бр.95/12, 188/13, 27/14, 154/15, 192/15, 23/16 и 190/16) и член 20 став 4 и 21 став 1 од Статутот на Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија, се свикува седница на Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија. Седницата на Собранието ќе се одржи на ден 17.05.2019 година (петок) со почеток во 11 часот во Скопје хотел - Александар палас. Во прилог дневен ред на седницата.

Со почит,
ИСОС