ОТВОРЕНА НОВА МАИЛ АДРЕСА НАМЕНЕТА ЗА ПРАШАЊА ЗА ВЛАДИНИТЕ ОДЛУКИ ШТО СЕ РЕАЛИЗИРААТ ПРЕКУ УЈП

07 Мај 2020
Отворена е е-маил адреса преку која граѓаните и компаниите може да поставуваат прашања за Уредбите кои ги донесе Владата на Република Северна Македонија а што се реализираат преку Управата за јавни приходи. Почитувани, на е-маил адресата Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. поставете ги Вашите прашања и дилеми, а даночните службеници ќе одговорат во најкраток рок.
Поставете прашање за остварување на правото, начин на поднесување, услови на користење дадени во секоја од Уредбите а за кои се поднесуваат барањата:
 

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69