ИНСТИТУТОТ НА СМЕТКОВОДИТЕЛИ И ОВЛАСТЕНИ СМЕТКОВОДИТЕЛИ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ОБЈАВУВА

12 Јуни 2020

Повик за прибирање:

1. Писма за интерес од страна на физички лица за учество во Комисијата за проверка на преводот од англиски јазик на македонски јазик на Меѓународните стандарди за финансиско известување (МСФИ) и Меѓународниот стандард за финансиско известување за мали и средни субјекти (МСФИ за МСС)

     * Објава

2. Писма за интерес со понуда за ревизија од страна на правни лица, согласно Законот за ревизија, Ревизорските стандарди кои се применуваат во Република Северна Македонија и Кодексот на етика на овластените ревизори, над матерјално финансиското работење на Институтот за 2019 година.

     * Објава

 

Писмата за интерес ги очекуваме на адреса на Институтот ул. Црвена Скопска Општина бр. 10. 1000 Скопје и на официјалнта меил адреса Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Рокот за доставување на истите е даден во секоја од објавите.

Со почит
ИСОС

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69