ДНЕВЕН РЕД ЗА СЕДНИЦА НА УО НА ИСОС

12 Јуни 2020

Седницата на Управен одбор ќе се одржи на ден 17.06.2020 година (среда) со почеток во 12,00 часот во просториите на Институт на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија.
За седницата се предлага следниот:

                                     Д Н Е В Е Н  Р Е Д

 

1. Усвојување на Записникот од претходна седница на Управен одбор

2. Заклучоци од тродневната онлајн конференција

3. Разно

 

Управен одбор на ИСОС

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69