ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЧЛЕНОВИТЕ НА ИНСТИТУТОТ НА СМЕТКОВОДИТЕЛИ И ОВЛАСТЕНИ СМЕТКОВОДИТЕЛИ НА РС МАКЕДОНИЈА

12 Јуни 2020

Почитувани,

Ве известуваме дека Управниот одбор на Институтот ќе одржи седница на 17.06.2020 година (среда) во 12 часот во просториите на ИСОС на ул. Црвена Скопска Општина бр.10 Скопје.

За седницата на 17.06.2020 год. ги повикуваме заинтересираните членови од подружница Скопје (по еден претставник од општина Аеродром и општина Кисела Вода) и по еден претставник од градовите Берово, Виница и Кочани, да го пријават своето присуство на официјалните маил адреси на Институтот.

УО на секој нареден состанок ќе повикува претставници од други подружници/градови.

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Со почит,
ИСОС

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69