ПОСЛЕДЕН ПОВИК ЗА АЖУРИРАЊЕ ПОДАТОЦИ

05 Јануари 2023

Почитувани колеги,

Упатуваме последен повик за ажурирање податоци најдоцна до  09.01.2023 година.

Доколку податоците не Ви се ажурирани до 09.01.2023 година, Ве информираме дека истите нема да бидат проследени до ЦРМ.

Досега ажурирале податоци 5080 овластени сметководители и 766 сметководители од вкупниот број запишани во соодветните регистри.

Дополнително, Ве известуваме дека сите сметководители и овластени сметководители кои имаат уверенија, а  кои не се упишани во соодветните регистри нема да може да ажурираат податоци односно не се активни.

Сите досега поднесени барања за упис во регистар, штом се процесираат  ќе бидат надополнети во ажурираниот список.

 Линк за ажурирање на податоци https://smetkovoditel.isos.com.mk/login

 

Со почит
ИСОС

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69