ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ ОД РЕВИЗОРСКИ КУЌИ ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА ГОДИШНА СМЕТКА

05 Јануари 2023

Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ објавува оглас за избирање на ревизорска куќа за ревизија и корекција на годишна сметка  за 2021 година согласно Законот за ревизија,  Ревизорските стандарди кои се применуваат во Република Северна Македонија и Кодексот на етика на овластените ревизори.

Критетиуми за избор:

  • Пристап кон спроведување на ревизијата
  • Цена
  • Референтна листа;

Рок за доставување на ревизорски извештај:

30 дена по склучување на договорот за ревизија со лиценцираното друштво за ревизија.

Рок за достава на понуди:

Понудите ги очекуваме најкасно до 13.01.2023 година, на меил адреса Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Весна Прентоска
ВД Претседател
ИСОС

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69