ИЗВЕСТУВАЊЕ

13 Јануари 2023

Почитувани членови,

Институтот на сметководители и овластени сметководители Ве информира дека од понеделник 16.01.2023 година ќе работи во нови простории на следната адреса:

„Кеј 13. Ноември“ кула 2/8, ГТЦ, Центар, Скопје-  Главна дирекција на ГТЦ

Поради селење, во понеделник Институтот може има привремени технички прекини на комуникација.

Телефонските броеви на ИСОС остануваат исти 02/3200-030 и 070/283-807.

Ви благодариме на разбирање.

Со почит,
ИСОС

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69