ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ДО СИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ИСОС

20 Јануари 2023

Почитувани колеги,

Институтот на сметководители и овластени сметководители секојдневно добива бројни повици и мејлови од своите членови со оправдани образложенија за неажурирани податоци.

Поради тоа Институтот Ве информира дека линкот за ажурирање ќе биде повторно отворен за сите членови само на ден 26.01.2023 (четврок).

Би сакале да потенцираме дека линкот за ажурирање ќе биде достапен само 24 часа по што повторно ќе се деактивира.

Ажурирањето на податоци се однесува само на активните С/ОС кои се веќе запишани во соодветните регистри.

Ве молиме уредно ажурирајте ги Вашите податоци.

Со почит,
ИСОС

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69