×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 561

Оглас за прибирање на понуди

29 Мај 2017

Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ објавува оглас за ангажирање на овластени фирми за вршење на превод. За таа цел ги повикуваме сите овластени фирми да поднесат понуди за вршење на писмен превод.

Јазици кои се користат во рамки на проектот се: англиски, македонски, албански, српски и хрватски.

Ве молиме вашата понуда да се состои од следново:

- Потврда за регистрација на фирмата;
- Референтна листа на фирмата;
- Биографии од понудените преведувачи;
- Финансиска понуда за вршење на писмен превод (1.800 карактери со вклучени празни места);
- Време на интервенција (брзина) за писмениот превод.

Заинтересираните страни можат да достават понуди до Институт на сметководители и овластени сметководители на адреса улица Ѓуро Стругар бр.5 (зграда Технометал Вардар кат 1 лок.132/133) или на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.. Сите понуди треба да бидат доставени во затворен плик на горенаведената адреса во периодот од 01.06.2017 година до 10.06.2017 година.

Забелешка: Прибирањето на понуди за горенаведените барања не подразбира и автоматско доделување на договор.

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

 

Веб-страницата на ИСОС користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).