×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 561

Активни огласи за вработување сметководители

08 Август 2017

БЕЦИ ТРЕЈД објавува оглас за вработување на главен сметководител. Кандидатите треба да имаат уверение за работа. Огласот е отворен до 30.08.2017 година.

Сметководствено биро од Скопје има потреба од вработување на сметководител или овластен сметководител со уверение и со минимум 3 годишно работно искуство. Краен рок за пријавување е 16.08.2017 година.

За потребите на својот клиент трговска фирма, Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место – овластен сметководител. Овластениот сметководител ќе работи во оделот за сметководство со тим од сметководители, каде работата е распределена. Кандидатот треба да поседува одлични комуникативни способности, способност да работи во тим, желба за личен развој и напредување.

Вработување.Ком за потребите на свој клиент има потреба од следната работна позиција – сметководител. Потребни квалификации: високо образование од Економски факултет при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје; познавање на сметководствени стандарди и останата релевантна регулатива, минимум 3 години работно искуство во сметководство.

Биотек Доо, објавува оглас за регрутирање на професионални кадри – потенцијални кандидати за позицијата – сметководител. Очекувани квалификации: соодветно високо образование, претходно работно искуство, задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија, активен возач. Огласот е отворен до 13.08 2017 година.

Друштво за производство угостителство трговија и услуги КОЛИД С ТИМ ДООЕЛ увоз-извоз село Колешино Ново Село објавува оглас за вработување сметководител. Огласот е активен до 14.08.2017 година.

Друштво за трговија и книговодствени услуги ВА-ЗО ПЕХ ДООЕЛ Пехчево вработува сметководител. Огласот е активен до 13.08.2017 година.

ЕЛИКСИР вработува сметководител на определено работно време. Аплицирањето трае до 13.08.2017 година.

Друштво за производство трговија и услуги ФОРНИК ГРАДБА ДООЕЛ Скопје вработува сметководител. Огласот е активен до 13.08.2017 година.

Акционерско друштво за превоз,, трговија, услуги и туризам ПРОЛЕТЕР АД село Конопница Крива Паланка објавува оглас за вработување сметководител. Огласот е активен до 13.08.2017година.

Друштво за консалтинг трговија и услуги ПРАВЕКО ДООЕЛ експорт-импорт Велес вработува сметководител. Огласот е активен до 03.09.2017 година.

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

 

Веб-страницата на ИСОС користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).