×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 561
Испечатете ја страната

Известување

08 Август 2017

Неофицијалните регистри на сметководители и овластени сметководители се дополнети со нови лица кои поднеле барање за стекнување уверение, ги исполниле условите предвидени со Законот за вршење сметководствени работи и се стекнале со уверение за овластени сметководител, односно сметководител.

Уверенијата може да се подигнат лично, или со овластување дадено од носителот на уверението во просториите на Институтот на сметководители и овластени сметководители ( Ѓуро Стругар бр.5, зграда Технометал Вардар, кат 1, лок 132/133).

Неофицијален регистар на овластени сметководители

Неофицијален регистар на сметководители