×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 561

Најнови огласи за вработување сметководители

24 Август 2017

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, компанија која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид, поради проширување на дејноста објавува оглас за вработување на СМЕТКОВОДИТЕЛ. Виско образование – Економски факултет, најмалку 5 години работно искуство и задолжително поседување на лиценца за овластен сметководител.Огласот е активен до 02.09.2017 година.

Друштво за услуги ПРОФЕКС КОНСАЛТИНГ ПЛУС ДООЕЛ Скопје вработува сметководител на определено работно време. Огласот е активен до 30.08.2017 година.

Друштво за производство трговија и услуги ПУЦКО ПЕТРОЛ увоз-извоз ДООЕЛ с.Пласница, Пласница објавува оглас за вработување сметководител. На огласот може да се аплицира до 09.09.2017 година.

УНИЈА-СМЕТКОВОДСТВЕНА КУЌА ДОО Скопје вработува сметководител. Огласот е активен до 30.08.2017 година.

БИРО ПОЗИТИВА ДООЕЛ увоз-извоз Битола објавува оглас за вработување сметководител. Огласот е активен до 30.08.2017 година.

Друштво за производство трговија и услуги ЕЛМАРК МВМ ДООЕЛ увоз-извоз Кавадарци вработува сметководител. На огласот може да се аплицира најдоцна до 30.08.2017 година.

ТП ЕУРО СМАРТ АГЕНС Зора Симеон Серафимова Кочани објавува оглас за вработување сметководител на неопределено работно време. Огласот е активен до 29.08.2017 година.

Агенција за привремени вработувања ВРАБОТУВАЊЕ ЛИЗИНГ Скопје вработува сметководител. Огласот е активен до 29.08.2017 година.

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

 

Веб-страницата на ИСОС користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).