×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 579

Најнови огласи за вработување сметководители

07 Септември 2017

Мај Пизза објавува оглас за вработување на сметководител. Огласот е отворен до 06.10.2017 година.

Пантерфакс објавува оглас за книговодител-сметководител. Краен рок за пријавување на огласот е 31.10.2017 година.

ЕЛИТ ПЛАЗА Бизнис центар Скопје објавува оглас за сметководител. Кандидатите треба да имаат високо образование (сметководство и ревизија/финансиски менаџмент), како и да поседуваат овластување за вршење на сметководствена дејност. Огласот е активен до 20.09.2017 година.

Амплус Дооел објавува оглас за вработување сметководител со високо образование од областа на економијата и минимум 3 години работно искуство во финансии и сметководство. Краен рок за пријавување е 29.09.2017 година. 

Вработување.ком, за потребите на свој клиент, реномирана компанија од областа на финансискиот сектор, објавува оглас за регрутирање на професионални кадри – потенцијални кандидати за позицијата - референт во сметководство. Кандидатите треба да имаат Економски факултет, напредно познавање на excel и минимум 3 години претходно работно искуство (предност финансиска институција или ревизорска куќа). 

Финансиско друштво ИУТЕ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување на директор на финансии и сметководство на неопределено работно време со основна плата од 30.000 денари. Огласот е активен до 12.09.2017 година.

Трговско друштво за производство трговија и услуги БИРО ПРОМЕТ село Мороишта Струга ДООЕЛ објавува оглас за сметководител на неопределено работно време. Огласот е активен до 13.09.2017 година.

АДИЕНТ АУТОМОТИВЕ ДООЕЛ СТРУМИЦА објавува оглас за вработување сметководител на неопределено работно време со основна плата 20.000 денари. 

ИСТ КОМЕРЦ ДОО Скопје објавува оглас за вработување сметоводител. Огласот е активен до 12.09.2017 година.

Друштво за производство трговија и услуги ПЕТСАНД ДООЕЛ Скопје објавува оглас за сметководител. Огласот е активен до 12.09.2017 година.

ИННАЦО МАК ДООЕЛ Ново Лагово Прилеп објавува оглас за сметководител. Огласот е активен до 13.09.2017 година. Огласот е активен до 13.09.2017 година.

Друштво за трговија и услуги КАПИТАЛ ПОИНТ ДОО Скопје објавува оглас за вработување сметководител. Огласот е активен до 13.09.2017 година.

Друштво за производство трговија репродукција и услуги ЕКО ХЕРМАНА увоз-извоз ДООЕЛ село Богородица - Гевгелија вработува сметководител на неопределено работно време. Огласот е активен до 13.09.2017 година.

 

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

 

Веб-страницата на ИСОС користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).