Известување

08 Февруари 2019

Почитувани членови на ИСОС,

Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ ги упатува своите членови активно да се вклучат во давање конструктивни предлози/забелешки за предлог Законот за вршење на сметководствени работи донесен од страна на Министерството за Финансии на Република Македонија. Ве замолуваме истите да ги испраќате на официјалниот маил за оваа намена Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. во ПДФ документ.

Со почит,
ИСОС

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје, Р. Македонија

+389 (0)2 3200030

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69