Lajmet e fundit

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar njofton se regjistri i kontabilistëve të autorizuar dhe regjistri i kontabilistëve përmbushen me antarë te certifikuar,për të cilët ka përfunduar proceduara e regjistrimit në përputhshmëri me Ligjin mbi kryerjen e shërbimeve kontabël.

ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ИСПЛАТА НА ПЛАТА
Врз основа на Уредба со законска сила за финансиска поддршка на работодавачите погодени од здравствено-економската криза предизвикана од вирусот covid-19, заради исплата на платите за месеците април и мај 2020 година, работодавачот може да оствари право на финансиска поддршка во износ најмногу до 14.500 денари месечно по работник, согласно со работното време (полно или неполно работно време) на кое е пријавен работникот, намалено за работното време за кое се остварува надоместок на плата кој не паѓа на товар на работодавачот.

Почитувани,

Во продолжение измените на Уредбата за финансиска поддршка за исплата на плати за месеците април и мај 2020 година, објавени во службен весник бр.113

Службен весник 113

Со почит,
ИСОС

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar njofton se regjistri i kontabilistëve të autorizuar dhe regjistri i kontabilistëve përmbushen me antarë te certifikuar,për të cilët ka përfunduar proceduara e regjistrimit në përputhshmëri me Ligjin mbi kryerjen e shërbimeve kontabël.

Qeveria e RMV-së, sot e vazhdoj punën e mbledhjes së 32-të në të cilën u miratuan më shumë Dekrete, vendime dhe konkluzione.

Në këtë mbledhje, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, e shqyrtoi propozimin e Ministrisë së Financave për uljen e shpenzimeve joproduktive për shkak të menaxhimit me krizën shëndetësore-ekonomike të shkaktuar nga virusi korona KOVID-19 dhe i solli këto konkluzione:

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e 37-të e shqyrtoi dhe miratoi procesverbalin nga mbledhja njëzet e një e Shtabit kryesor koordinues të krizës për sigurimin e koordinimit të tërësishëm në lidhje me parandalimin dhe përhapjen e virusit korona, KOVID-19, të mbajtur më 7 prill të vitit 2020.

Lajmërim i rëndësishëm!!!

Të nderuar anëtarë të Institutit,
Ju informojmë se në përputhje me rekomandimet dhe vendimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Veriore, në lidhje me situatën aktuale dhe paraqitjen e COVID – 19 (Koronavirus) Institutit i Kontabilistëve dhe Kontabilistëve të Autorizuar të Republikes së Maqedonisë Veriore ndërmer masa për parandalim dhe mbrojtje të punonjësive dhe anëtarëve të institutit. Duke filluar nga dita e Hënë 16.03.2020 deri në lajmerimin e rradhës Instittuti do të punojë me orar të shkurtuar nga 9:00 deri 13:00.
Ju lutemi të gjitha dokumentet e nevojshme ti dorëzoni me postë / ose në kutinë postare të Institutit, shmangni vizitat në zyrat tona në Rr. Komuna e Shkupit të Kuq Nr. 10, Shkup.
Ju këshillojmë të zvogëloni intensitetin e vizitave në zyrat tona.
Në të njëjtën kohë, dëshirojmë të ju informojmë se mund të na kontaktoni brenda dhe jashtë orarit të punës përmes telefonave celularë zyrtarë: 070/283807 dhe 070/326891, si dhe online përmes e-mail adresave të mëposhtme: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe contact@isos,com.mk

Me respekt,
ISOS

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar njofton se regjistri i kontabilistëve të autorizuar dhe regjistri i kontabilistëve përmbushen me antarë te certifikuar,për të cilët ka përfunduar proceduara e regjistrimit në përputhshmëri me Ligjin mbi kryerjen e shërbimeve kontabël.

Faqja 1 di 11

RRETH NESH

Instituti i Kontabilistëve dhe Kontabilistëve të autorizuar të Republikës së Maqedonisë është një shoqatë profesionale e themeluar në përputhshmëri me Ligjin për kryerjen e veprimtarisë kontabël. Instituti është themeluar me qëllim të përsosjes profesionale të kontabilistëve dhe organizimit të aktiviteteve tjera.

Kontakt info

Djuro Strugar Nr.5
(Ndërtesa Tehnometal Vardar)
kat 1, lok.132/133
1000 Shkup,
Republika e Maqedonisë

+389 (0)2 3200030

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Prokredit Banka
380-1771093051-38

NLB Tutunska Banka
210-0682971602-69