Lajmet e fundit

Njoftim

Tregtarë individual-kontabilistë ,tregtarë individual-kontabilistë të autorizuar dhe shoqata për kryrjen e shërbimeve kontabël, janë të detyruar që të dorëzojnë në institut listën e personave të punësuar si kontabilistë dhe kontabilistë të autorizuar me numrin e regjistrimit me të cilin janë te regjistrur në institut, si dhe dëshmi për sigurim vjetor kundër dëmtimit gjatë kryerjes së veprimtarisë profesionale në shumën e përcaktuar në nenin 21 paragrafi (2) pika (5) të këtij ligji, për kryerjen e shërbimeve kontabiliste.

Të nderuar anëtarë,
Më 15 janar 2019, u mbajt një takim i Bordit Drejtues të ISOS, procesverbali i seancës si vijon:

 * Procesverbali i seancës së Bordit Drejtues të ISOS

* Raport nga Bordi Drejtues

* Njoftim deri tek Regjistri Qendror i RM-së

* Kërkesë për lëshimin e çertifikatave

Me respekt,
ISOS

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar njofton se regjistri i kontabilistëve të autorizuar dhe regjistri i kontabilistëve përmbushen me antarë te certifikuar,për të cilët ka përfunduar proceduara e regjistrimit në përputhshmëri me Ligjin mbi kryerjen e shërbimeve kontabël.

Njoftim

Të nderuar anëtarë të ISOS,

Në pjesën Aktet / Legjislacioni / Ligjet përmes lidhjeve në vijim, shpalljet e zgjidhjeve aktuale ligjore në Gazetën Zyrtare të Republikës së Maqedonisë nr. 241/247 dhe 248 të datës 31.12.2018

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar të Maqedonisë njofton se regjistrat e shoqatave që kryejnë shërbime kontabiliste dhe regjistrat e TP – Kontabilist te autorizuar janë permbushur nga personat juridikë që kanë fituar të drejtën për licencë në pajtueshmeri me Ligjin për shërbime kontabël dhe janë të regjistruara në regjistrat përkatës.

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar njofton se regjistri i kontabilistëve të autorizuar dhe regjistri i kontabilistëve përmbushen me antarë te certifikuar,për të cilët ka përfunduar proceduara e regjistrimit në përputhshmëri me Ligjin mbi kryerjen e shërbimeve kontabël.

Konkurs për oferta për rishikim

Instituti i Kontabilistëve dhe Kontabilistëve të autorizuar  shpall:

* Konkurs për mbledhjen e ofertave për rishikim

Ofertat mund të dërgohen në formë elektronike në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose në adresën e ISOS Gjuro Strugar No.5kat 1, lokacioni 132/133 1000 Shkup, Republika e Maqedonisë . (Ndërtesa Tehnometal Vardar)

Me respekt,

Isos

Të nderuar anëtarë të ISOS,

Në vazhdim gjeni linkun mbi  manualin   e  regjistrimeve në web faqen e ISOS.


* Udhëzime për regjistrim

Është shumë e rëndësishme që të gjithë antarët aktiv të regjistruar të ISOS të regjistrohen në web faqen e ISOS, që në të ardhmen të mund të kenë një pjesëmarrje më aktive në punën e ISOS.

Me respekt,

Isos

Faqja 14 di 14

RRETH NESH

Instituti i Kontabilistëve dhe Kontabilistëve të autorizuar të Republikës së Maqedonisë është një shoqatë profesionale e themeluar në përputhshmëri me Ligjin për kryerjen e veprimtarisë kontabël. Instituti është themeluar me qëllim të përsosjes profesionale të kontabilistëve dhe organizimit të aktiviteteve tjera.

Kontakt info

Djuro Strugar Nr.5
(Ndërtesa Tehnometal Vardar)
kat 1, lok.132/133
1000 Shkup,
Republika e Maqedonisë

+389 (0)2 3200030

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Prokredit Banka
380-1771093051-38

NLB Tutunska Banka
210-0682971602-69

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.