Lajmet e fundit

Почитувани членови на ИСОС,
Во прилок известувањето (барањето) доставено денес до МФ од страна на УО на ИСОС

*Допис

Со почит,
ИСОС

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar njofton se regjistri i kontabilistëve të autorizuar dhe regjistri i kontabilistëve përmbushen me antarë te certifikuar,për të cilët ka përfunduar proceduara e regjistrimit në përputhshmëri me Ligjin mbi kryerjen e shërbimeve kontabël.

Të nderuar anëtarë të ISOS,
Komiteti Drejtues i seancës urgjente elektronike ju drejton me shtypin e sotëm

Аdresa publike

Bashkëngjitur dokumentit

 

Me respekt,
Isos

Почитувани,
Во продолжение известување од УО на ИСОС.

Записник УО на ИСОС

Записник Собрание

Со почит
ИСОС

Raport nga Bordi Drejtues

Të nderuar anëtarë të ISOS.
Më datë 21.05.2019 këshilli drejtues mbajti mbledhje ne hapësirat e institutit. Në vazhdim link nga rendi i ditës

Raport

Me respect,
ISOS

 

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar njofton se regjistri i kontabilistëve të autorizuar dhe regjistri i kontabilistëve përmbushen me antarë te certifikuar,për të cilët ka përfunduar proceduara e regjistrimit në përputhshmëri me Ligjin mbi kryerjen e shërbimeve kontabël.

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar njofton se regjistri i kontabilistëve të autorizuar dhe regjistri i kontabilistëve përmbushen me antarë te certifikuar,për të cilët ka përfunduar proceduara e regjistrimit në përputhshmëri me Ligjin mbi kryerjen e shërbimeve kontabël.

Raport nga Bordi Mbikqyres

Të nderuar anëtarë të ISOS,

Raport

Me respekt,
Isos

Faqja 3 di 9

RRETH NESH

Instituti i Kontabilistëve dhe Kontabilistëve të autorizuar të Republikës së Maqedonisë është një shoqatë profesionale e themeluar në përputhshmëri me Ligjin për kryerjen e veprimtarisë kontabël. Instituti është themeluar me qëllim të përsosjes profesionale të kontabilistëve dhe organizimit të aktiviteteve tjera.

Kontakt info

Djuro Strugar Nr.5
(Ndërtesa Tehnometal Vardar)
kat 1, lok.132/133
1000 Shkup,
Republika e Maqedonisë

+389 (0)2 3200030

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Prokredit Banka
380-1771093051-38

NLB Tutunska Banka
210-0682971602-69