Lajmet e fundit

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar njofton se regjistri i kontabilistëve të autorizuar dhe regjistri i kontabilistëve përmbushen me antarë te certifikuar,për të cilët ka përfunduar proceduara e regjistrimit në përputhshmëri me Ligjin mbi kryerjen e shërbimeve kontabël.

Njoftim

Të nderuar anëtarë të ISOS,

Në pjesën Aktet / Legjislacioni / Ligjet përmes lidhjeve në vijim, shpalljet e zgjidhjeve aktuale ligjore në Gazetën Zyrtare të Republikës së Maqedonisë nr. 241/247 dhe 248 të datës 31.12.2018

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar të Maqedonisë njofton se regjistrat e shoqatave që kryejnë shërbime kontabiliste dhe regjistrat e TP – Kontabilist te autorizuar janë permbushur nga personat juridikë që kanë fituar të drejtën për licencë në pajtueshmeri me Ligjin për shërbime kontabël dhe janë të regjistruara në regjistrat përkatës.

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar njofton se regjistri i kontabilistëve të autorizuar dhe regjistri i kontabilistëve përmbushen me antarë te certifikuar,për të cilët ka përfunduar proceduara e regjistrimit në përputhshmëri me Ligjin mbi kryerjen e shërbimeve kontabël.

Konkurs për oferta për rishikim

Instituti i Kontabilistëve dhe Kontabilistëve të autorizuar  shpall:

* Konkurs për mbledhjen e ofertave për rishikim

Ofertat mund të dërgohen në formë elektronike në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose në adresën e ISOS Gjuro Strugar No.5kat 1, lokacioni 132/133 1000 Shkup, Republika e Maqedonisë . (Ndërtesa Tehnometal Vardar)

Me respekt,

Isos

Të nderuar anëtarë të ISOS,

Në vazhdim gjeni linkun mbi  manualin   e  regjistrimeve në web faqen e ISOS.


* Udhëzime për regjistrim

Është shumë e rëndësishme që të gjithë antarët aktiv të regjistruar të ISOS të regjistrohen në web faqen e ISOS, që në të ardhmen të mund të kenë një pjesëmarrje më aktive në punën e ISOS.

Me respekt,

Isos

Faqja 7 di 7

RRETH NESH

Instituti i Kontabilistëve dhe Kontabilistëve të autorizuar të Republikës së Maqedonisë është një shoqatë profesionale e themeluar në përputhshmëri me Ligjin për kryerjen e veprimtarisë kontabël. Instituti është themeluar me qëllim të përsosjes profesionale të kontabilistëve dhe organizimit të aktiviteteve tjera.

Kontakt info

Djuro Strugar Nr.5
(Ndërtesa Tehnometal Vardar)
kat 1, lok.132/133
1000 Shkup,
Republika e Maqedonisë

+389 (0)2 3200030

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Prokredit Banka
380-1771093051-38

NLB Tutunska Banka
210-0682971602-69