Lajmet e fundit

Raport nga Bordi Mbikëqyrë

Të nderuar anëtarë të ISOS.
Në vayhdim link nga procesverbali i seancës

Njoftim

Me respekt
ISOS

Njoftim nga DAP

Të nderuar anëtarë të ISOS,

* Njoftim nga DAP

Me respekt,
ISOS

Njoftim nga Bordi Drejtues të ISOS

Të nderuar anëtarë të ISOS

Njoftim - nga Bordi Drejtues

Me respekt,
Isos

Raport nga Bordi Mbikëqyrë

Të nderuar anëtarë të ISOS.
Në vayhdim link nga procesverbali i seancës

Njoftim

Me respekt
ISOS

Njoftim

Të nderuar anëtarë të ISOS,

Rikujtim mbi shpalljen e dates 31.01.2019 ne lidhje me ZSPPFT

Njoftim

Me respekt,
ISOS

Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar njofton se regjistri i kontabilistëve të autorizuar dhe regjistri i kontabilistëve përmbushen me antarë te certifikuar,për të cilët ka përfunduar proceduara e regjistrimit në përputhshmëri me Ligjin mbi kryerjen e shërbimeve kontabël.

Të nderuar,

Me kërkesë të NJIF-së në pajtim me nenin 115 paragrafi 1 dhe 2 për parandilim te larjes së parave dhe financim të terroriymit (Gayeta zyratre 120/18) për krijimin e një regjistri të pronarëve të ligjshem nga QKZH jeni të detyruar të paraqisni të dhënat për të gjithë klientët tuaj (persona juridik) për të cilët ju jeni përgjegjës dhe kontabilist i autorizuar. Ne vazhdim  Tabela nr.26 e cila duhet të plotësohet me të dhëna për klientët (persona juridik) dhe të dorëzohet në institutin e kontabilistëve dhe kontabilistëve të autorizuar te RM-së më së voni deri të Premten 12.04.2019. Mbushja e të gjitha kolonave në tabelën nr.26 është e domosdoshme.

Tabelën dergojeni ne emailin si vijon: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Me respekt,
ISOS

Faqja 10 di 14

RRETH NESH

Instituti i Kontabilistëve dhe Kontabilistëve të autorizuar të Republikës së Maqedonisë është një shoqatë profesionale e themeluar në përputhshmëri me Ligjin për kryerjen e veprimtarisë kontabël. Instituti është themeluar me qëllim të përsosjes profesionale të kontabilistëve dhe organizimit të aktiviteteve tjera.

Kontakt info

Djuro Strugar Nr.5
(Ndërtesa Tehnometal Vardar)
kat 1, lok.132/133
1000 Shkup,
Republika e Maqedonisë

+389 (0)2 3200030

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Prokredit Banka
380-1771093051-38

NLB Tutunska Banka
210-0682971602-69

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.