Komisionet

 

Instituti i Kontabilistëve dhe Kontabilistëve të Autorizuar në pajtim me nenin 37 të Statutit, me qëllim të kryerjes së veprimtarive brenda fushëveprimit të tij, ka themeluar Komisionet e mëposhtme

 

1) Komisioni Disiplinor

2) Komisioni për Standarde Raportuese Financiare

3) Komisioni i Etikës

4) Komisioni për Arsim, Trajnim dhe Publikime

5) Komisioni për provim të kontabilistëve dhe  kontabilistëve të autorizuar

6) Komisioni për monitorimin dhe kontrollë të punës

7) Komiteti i Auditimit të provimeve të kryera për  kontabilistë dhe  kontabilistë të autorizuar

8) Komisione të tjera dhe këshilla të nevojshme për punën e Institutit

 

RRETH NESH

Instituti i Kontabilistëve dhe Kontabilistëve të autorizuar të Republikës së Maqedonisë është një shoqatë profesionale e themeluar në përputhshmëri me Ligjin për kryerjen e veprimtarisë kontabël. Instituti është themeluar me qëllim të përsosjes profesionale të kontabilistëve dhe organizimit të aktiviteteve tjera.

Kontakt info

Djuro Strugar Nr.5
(Ndërtesa Tehnometal Vardar)
kat 1, lok.132/133
1000 Shkup,
Republika e Maqedonisë

+389 (0)2 3200030

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Prokredit Banka
380-1771093051-38

NLB Tutunska Banka
210-0682971602-69

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.